Foto's avondfietsvierdaagse 2019

Geweldig weer, mooie routes (de organisatie heeft het vele malen te horen gekregen) en een geoliede organisatie gesteund door de bekende sponsoren. Onvergetelijke avonden op de mooie wegen in en rondom ons mooie Twello. Gelukkig hebben we de foto's nog.

Feiten & cijfers

Wanneer?3, 4, 5, & 6 juni 2019
Hoe laat? Tussen 18.30 en 19.00 uur.
Waar? S.V. Voorwaarts, Kerklaan 2, Twello
Afstanden? 15/30km
Kosten? €3,50, voorinschrijving: €2,50, dagkaart €1,50. ETT-leden gratis deelname
Voorinschrijving?
- Profile Hafkamp, Molenstraat 57, Twello
- Jumbo Binnendijk, Info balie, Twello
- Kokkie Molenstraat 44a Twello

De foto's van de A4D kun je hier bekijken.

hafkamplogo2016 JumboLogo

a4dbanner

De Avond Fietsvierdaagse van Twello is in de gemeente Voorst inmiddels een traditie geworden: vier dagen lekker fietsen en genieten van de prachtige omgeving van de gemeente Voorst. De Eerste Twellose Toerclub (ETT) organiseert dit jaar voor de 37ste keer dit fietsevenement voor jong en oud.

Dit betekent dat iedereen kan meedoen. Het is niet nodig om een geoefende fietser te zijn, want er zijn elke dag verschillende afstanden: een korte route van ongeveer 15 kilometer en een langere route van ongeveer 30 kilometer. Bovendien zijn de paden en wegen goed te befietsen en zijn de routes duidelijk aangegeven. De routes voeren allemaal langs plekken in en rond Voorst die zeer de moeite waard zijn.

Naar buiten en genieten van de omgeving is bij uitstek iets om samen te doen met kinderen, ouders, collega’s of vrienden. Een prima manier om de vrije tijd te besteden, want fietsen is hoe dan ook gezond. Frisse lucht, lekker bewegen, een betere conditie of gezelligheid? Het maakt niet uit, iedereen fietst op zijn eigen manier en tempo. En heeft u geen fiets, maar wel een scootmobiel? Ook dan kunt u gewoon meerijden.

Inschrijven en starten

Om mee te doen aan de Avond Fietsvierdaagse moet u zich inschrijven. U krijgt dan een stempelboekje met daarin de routes en ruimte voor de controlestempels. Deelnemers die 3 of 4 dagen meefietsen, krijgen na afloop een medaille als bewijs van deelname.

Inschrijven voor de Avond Fietsvierdaagse kan voor € 3,50 op maandag 3 juni 2019 bij clubgebouw ‘De Laene’ van SV Voorwaarts, Kerklaan 2A in Twello. Wilt u maar 1 of 2 dagen meefietsen? Dan kunt per dag een dagkaart kopen voor € 1,50.

Elke dag kan er worden gestart van 18.30 tot 19.00 uur.

Voorverkoop

Tijdens de voorverkoop van donderdag 23 mei tot en met zaterdag 1 juni 2019 (17.00 uur) is het stempelboekje met korting te koop voor € 2,50.

De voorverkoopadressen in Twello zijn:

  • Profile Hafkamp, Molenstraat 57, Twello
  • Jumbo Binnendijk (infobalie), Michiel de Ruyterstraat 101, Twello
  • Snackbar en eetcafé Kokkie, Molenstraat 44a, Twello