Feiten & cijfers

Wanneer? 12,13,14& 15 juni 2017
Hoe laat? Tussen 18.30 en 19.00 uur.
Waar? S.V. Voorwaarts, Kerklaan 2, Twello
Afstanden? 15/30km
Kosten? €3,50, voorinschrijving: €2,50, dagkaart €1,50. ETT-leden gratis deelname
Voorinschrijving?
- Profile Hafkamp, Molenstraat 57, Twello
- Jumbo Binnendijk, Info balie, Twello
- Kokkie Molenstraat 44a Twello

De foto's van de A4D kun je hier bekijken.

hafkamplogo2016 JumboLogo

a4dbanner

Kijk voor alle foto's van de avondfietsvierdaagse op de fotopagina
De fietsvierdaagse van Twello is in de gemeente Voorst uitgegroeid tot een begrip. Jong en oud doen mee aan dit evenement. Fietsen is gezond en steeds meer mensen ontdekken de toerfietssport. Frisse lucht, beweging, conditie, gezelligheid, … ieder fietst op zijn eigen manier en tempo.

Jubileumjaar

De Avond Fietsvierdaagse van Twello is in de gemeente Voorst inmiddels een traditie geworden: vier dagen lekker fietsen en genieten van de prachtige omgeving van de gemeente Voorst. De Eerste Twellose Toerclub (ETT) zet zich
dit jaar voor de 35 ste keer in om er een onvergetelijke vierdaagse van te maken. Bovendien zal de ETT in dit jubileumjaar zorgen voor een extra feestelijk aankleding.

Jong en oud kunnen meedoen aan dit evenement. Je hoeft geen geoefende fietser te zijn, want je kunt elke dag kiezen uit verschillende afstanden: een korte route van ongeveer 15 kilometer en een langere route van ongeveer 30 kilometer. Bovendien zijn de paden en wegen goed te befietsen en zijn de routes duidelijk aangegeven. Je komt zo onverwacht op mooie, groene plekjes in de buurt die je anders misschien gemist zou hebben.

Samen naar buiten en genieten van de omgeving is bij uitstek iets wat je samen met je kinderen, ouders, collega’s of vrienden kunt doen. Een prima manier om je vrije tijd te besteden, want fietsen is hoe dan ook gezond. Frisse lucht, lekker bewegen, een betere conditie of gezelligheid? Het maakt niet uit, iedereen fietst op zijn eigen manier en tempo. En wie heeft er nu geen fiets in de schuur staan? En zelfs als je geen fiets hebt en bijvoorbeeld afhankelijk bent van een scootmobiel, ook dan kun je gewoon meerijden.

Inschrijven en starten

Als je mee wilt doen aan de Avond Fietsvierdaagse moet je je inschrijven. Je krijgt dan een stempelboekje met daarin de routes en ruimte voor de controlestempels. Deelnemers die 3 of 4 dagen meefietsen, krijgen na afloop een medaille als bewijs van deelname.

Inschrijven voor de Avond Fietsvierdaagse kan voor € 3,50 op maandag 12 juni 2017 bij het clubgebouw ‘De Laene’ van SV Voorwaarts, Kerklaan 2A in Twello. Als je maar 1 of 2 dagen wilt meefietsen, dan kun je elke dag een dagkaart kopen voor € 1,50.
Voor ETT-leden is deelname uiteraard gratis!

Elke dag kan er worden gestart van 18.30 tot 19.00 uur.

Voorverkoop

Tijdens de voorverkoop van donderdag 1 juni tot en met zaterdag 10 juni 2017 (17.00 uur) is het stempelboekje met korting te koop voor € 2,50.

De voorverkoopadressen in Twello zijn:

  • Profile Hafkamp, Molenstraat 57, Twello
  • Jumbo Binnendijk (infobalie), Michiel de Ruyterstraat 101, Twello
  • Snackbar en eetcafé Kokkie, Molenstraat 44a, Twello