Avondfiets4daagse

Eindelijk weer!

maandag 30 mei - donderdag 2 juni 2022

De Avondfietsvierdaagse

De Avondfiets4daagse commissie van de ETT heeft voor 2022 nieuwe routes door en rondom Twello gemaakt. Dit jaar worden er iedere avond een korte en een lange afstand aangeboden.

De korte (maar nog steeds uitdagende) routes variëren van 17 tot 20 kilometer en zijn ook voor ouders met kinderen goed te doen. De langere routes, ook wel de 4 windstreken genoemd, variëren van 35 tot 40 kilometer. Een uitdaging voor de sportieve fietser en niet te vergeten de e-biker.

De routes zijn te volgen via de ANWB Fiets knooppunten en worden op duidelijke kaartjes weergegeven. Iedereen fietst op zijn eigen tempo. Heeft u geen fiets maar wel een scootmobiel? Ook dan kunt u gewoon meerijden.

Als deelnemer krijgt u onderweg een traktatie aangeboden door Jumbo Binnendijk uit Twello. Ook krijgt iedere deelnemer op maandag 30 mei een consumptiebon aangeboden door Gasterij De Patron en voor iedere deelnemer is bij Kokkie een ijsje te halen bij inlevering van een tegoedbon. Prachtig toch dat lokale ondernemers dit belangeloos doen!

Inschrijven en deelname

Om mee te doen aan de Avond Fietsvierdaagse moet u zich inschrijven. U krijgt dan 4 kaartjes met daarop de routes en ruimte voor de controle stempels. Deelnemers die 3 of 4 dagen meefietsen, krijgen na afloop een medaille als bewijs van deelname.

Een deelnamebewijs kost tijdens de voorverkoop € 4. Deze voorverkoop is van 24 mei t/m 28 mei (17.00 uur) en vindt dit jaar plaats bij Jumbo Binnendijk (infobalie), Michiel de Ruyterstraat 101, Twello.

Op 30 mei ontvangt u na inlevering van het deelnamebewijs de 4 routekaartjes.

Alle avonden wordt gestart bij clubgebouw ‘De Laene’ van
SV Voorwaarts, Kerklaan 2A in Twello.

U kunt de routekaartjes ook bij de start van de Avond Fietsvierdaagse op 30 mei kopen. Voor 4 avonden betaalt u dan €5.
U kunt ook een losse avond meefietsen, u betaalt dan €2 per avond.klik op de foto voor het overzicht van alle

foto's van de Avondfietsvierdaagse van 2022