Avondfiets4daagse

Eindelijk weer!

maandag 3 juni - donderdag 6 juni 2024

De Avondfietsvierdaagse 40 jaar!

Datum maandag 3 juni t/m donderdag 6 juni

De Avondfiets4daagse commissie van de ETT heeft voor 2023 routes door en rondom Twello gemaakt. Dit jaar worden er iedere avond een korte en een lange afstand aangeboden.

De korte (maar nog steeds uitdagende) routes variëren van 14tot 15 kilometer en zijn ook voor ouders met kinderen goed te doen. De langere routes, ook wel de 4 windstreken genoemd, variëren van 30 tot 35 kilometer. Een uitdaging voor de sportieve fietser en niet te vergeten de e-biker.

De routes zijn te volgen via de ANWB Fiets knooppunten en worden op duidelijke kaartjes weergegeven. Iedereen fietst op zijn eigen tempo. Heeft u geen fiets maar wel een scootmobiel? Ook dan kunt u gewoon meerijden.

Als deelnemer krijgt u onderweg een traktatie aangeboden door Jumbo Binnendijk uit Twello. 
Inschrijven en starten

Om mee te doen aan de Avond Fietsvierdaagse moet u zich inschrijven. U krijgt dan 4 kaartjes met daarop de routes en ruimte voor de controle stempels. Deelnemers die 3 of 4 dagen meefietsen, krijgen na afloop een medaille als bewijs van deelname.


Voorverkoop:

De voorverkoop is van 25 mei t/m 3 juni (17.00 uur), Dan kunt u een deelname bewijs voor € 4 kopen. Met het deelnamebewijs ,dat u op maandag 5 juni kunt inleveren, ontvangt u de 4 routekaartjes.

De voorverkoop vindt dit jaar alleen plaats bij Jumbo Binnendijk (infobalie), Michiel de Ruyterstraat 101, Twello.


Inschrijven:

Inschrijven voor de Avond Fietsvierdaagse kan voor € 5. op maandag 3 juni bij clubgebouw ‘De Laene’ van SV Voorwaarts, Kerklaan 2A in Twello.

Wilt u maar 1 of 2 dagen meefietsen? Dan kunt u een dagkaart kopen voor € 2. per dag


Starten:

Elke dag kan er worden gestart van 18.30 tot 19.00 uur
klik op de foto voor het overzicht van alle foto's