Een vereniging staat of valt met de zaakjes die allemaal geregeld moeten worden. Dat is allemaal vrijwilligerswerk. Gelukkig kunnen we nog steeds een beroep doen op een groot aantal van onze leden om een kleinere of grotere taak op zich te nemen. Dat hoeft niet altijd in bestuur of commissies. Maar onderstaande overzicht geeft een beeld van onze ‘vaste structuur’.

Heb je belangstelling voor deelname aan één van de commissies, neem dan contact op door een mailtje naar de betreffende commissie. Klik op de naam van de commissie voor het mailadres!

Geert Jan Koning (contactpersoon naar bestuur)
Geert Boers
Simon Beer
Gerhard Vreeling
Henk Jeths
Hermen Dijkstra
Sibylla Bos
Miriam Heijs
Gerry Stegeman
Rijk van Essen
Gera Lambrechts

  • taken TC

   De commissie verzorgt jaarlijks de Veluwe Heuvelen Tocht in de eerste week van april. Dit wordt georganiseerd via een vastomlijnd draaiboek en kost een TC-lid gemiddeld tussen de 10 en 15 uren op jaarbasis. Daarnaast verzorgt de TC tevens
   - de jaarlijkse toerkalender.
   - leiding geven aan captains van de snelheidsgroepen
   - het organiseren van een jaarlijkse evaluatiebijeenkomst aan het eind van het wegseizoen voor wegcaptains
   - verantwoording aan het bestuur voor inkomsten en uitgaven.
  • Taken PR&ETT commissie

   Deze commissie houdt zich vooral bezig met de communicatie binnen de vereniging, het lief-en-leed binnen de vereniging en regelmatig een publicatie in de huis-aan-huisbladen.
  Joke Koersen
  Paul van der Noll
  Gerrit Ulfman
  Merian Boers
  Ida van Elk
  Bavo Ghuijs
  Ruud van Vliet
  Barry Koks
  Francis Kutschruiter
  Paul Wever
  Simon Beer
   • Taken Webcommissie

    De webcommissie houdt zich uiteraard bezig met het onderhoud en vulling van deze website. Het is handig als de leden een beetje 'computervaardig' zijn, maar ook als je het leuk vindt zo nu en dan een stukje te schrijven is er zeker plaats voor je in de commissie.