15
JAN
2017

Goed bezochte nieuwjaarsreceptie

Posted By :
Comments : 0

Op maandag 9 januari hield de ETT haar nieuwjaarsreceptie bij de Vier Seizoenen in Twello. 75 leden maakte van de mogelijkheid gebruik om elkaar een mooi en vooral gezond fietsjaar toe wensen. De nieuwjaarsreceptie is voor de leden ieder jaar weer het moment om elkaar bij te praten over de nieuwe doelen die men gesteld heeft voor het komende jaar; deelname aan toerklassiekers, heroïsche evenementen, of ‘gewoon’ heel veel kilometers samen te fietsen.
Voorzitter Wim Roeterdink keek terug op een mooi jaar waarin de ETT het 35 jarig bestaan vierde. Het was een jaar waarin de lustrumcommissie een mooi programma voor zowel leden als niet-leden verzorgde.
Voor hoofdsponsor Hafkamp was het een uitstekende gelegenheid om nieuwe ontwikkelingen op het gebied van racefietsen en mountainbikes onder de aandacht te brengen. Olaf Bevers had daar bovenop nog een primeur voor de aanwezigen: het assortiment sportieve fietsen is vanaf 2017 uitgebreid met een nieuw merk. Hafkamp is vanaf heden ook officieel Cube-dealer voor racefietsen en mountainbikes.

Een ieder jaar terugkerend onderdeel tijdens de nieuwjaarsreceptie is de bekendmaking van de uitslag van de kilometervretercompetitie. In 2016 werd deze voor de 25e keer gehouden. De uitslag werd bekend gemaakt door onze eigen scherprechters Simon Beers en Simon van Leeuwen. Elk jaar weten zij er weer een ludieke presentatie van te maken waarbij ze de lachers op hun hand weten te krijgen.

De competitie, waarvoor leden zich vrijwillig aan kunnen melden, gaat over de meest verreden fietskilometers van het afgelopen jaar. Sommige leden doen al vele jaren mee en hebben opgeteld bij elkaar al meerdere keren de aarde rond gefietst. De top 3 van de mannen van het afgelopen jaar is als volgt:

  1. Andre Pelgrom met 22.775 km!
  2. Jan van Beem met 15811 km
  3. Gerrit Oostenenk 15107 km

Van de vrouwen zag de top 3 er als volgt uit:

  1. Marian van Rossum met 7313 km
  2. Ida van Elk met 7309 km
  3. Joke Koersen met 5874 km
About the Author

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
500
  Subscribe  
Abonneren op