02
APR
2017

VHT 2017

Posted By :
Comments : 1

Onze eigen voorjaarsklassieker!

Zaterdag 1 april werd ie toch echt verreden: onze eigen voorjaarsklassieker: de Veluwe HeuvelenTocht. Onder ons gezegd: de VHT! Er was dit jaar een iets lagere opkomst dan we gewend zijn. Zou het dan toch komen door de onzekere weersvoorspelling? Regen, een kleine kans, of toch echt een nat pak?
Laten we eerlijk zijn, tijdens een voorjaarsklassieker hoort de renner toch ook een beetje door de elementen uitgedaagd te worden, we zijn toch niet van suiker! De meeste deelnemers zijn echt wel nat geworden. Maar ik heb dit jaar weer enorm genoten!
De toercommissie heeft weer een mooie prestatie geleverd. Bijzonder aan deze editie was dat de VHT dit jaar voor het eerst verbonden was aan een goed doel: de Stichting "Onze Ballon". Een stichting die zich ten doel stelt ernstig zieke kinderen de dag van hun leven te geven. Door lotenverkoop en vrije donaties bij de inschrijving werd een mooi bedrag bijeengebracht.

Ook speciaal aan deze editie was de ontvangst bij terugkomst door een heus dweilorkest. Het zonnetje ontbrak dan wel, maar de gezellige muziek én de verloting van de ballonvaart onder de deelnemers aan de loterij, maakte veel goed.

Foto's VHT 2017

Voor een foto-impressie van de dag klik op VHT-2017. Uiteraard weer met dank aan onze eigen VHT-fotograaf André Mulder!

About the Author

Reageer op dit artikel

1 Reactie op "VHT 2017"

avatar
500
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Henk Jeths
Lid

Mooi weer die foto s!!